Инди видео

Музикален клип-трилър: TWICEYOUNG – “Uncover”

Цял трилър, събран в четири минути – това ни представят от американската инди ембиънт банда TWICEYOUNG в музикалния клип към сингъла “Uncover”.

TWICEYOUNG - Prefer You EPПървите кадри ни срещат с младо и красиво момиче, което се промъква в (очевидно собствената си) спалня и пълни една раница с дрехи. Внезапно вижда светлина в коридора, панически се измъква през прозореца и започва да тича по улиците на нощния град. От кого бяга? Защо изглежда така ужасена и най-вече, защо в спомените си се връща към деня, в който е изхвърлила огромен сак в реката? Клипът на “Uncover” е история за любов и предателство, която определено оставя зрителите със зинали усти от изненада.

TWICEYOUNG, които гордо се подвизаваха в инди микса “Bipolar Order”, издадоха своето EP “Prefer You” през ноември. Като първи сингъл от EP-то, грабващата и мелодична “Uncover” e  визитна картичка на новия тип текстове на групата – акцентиращи върху сурова емоция, а не върху внимателно премислен разказ на събития, както досега:

I should hate to be so blind,
Will I need to hide all that I want?
I say it all the time, you ought to know,

Love, you’re so close,
I could stick around and you’d never know

Никак не е случайно, че видеото на “Uncover” поражда повече въпроси, отколкото отговори.

 Гледа ли вече клипа? Сподели теориите си като коментар!

За автора

Аватар за Alomantka

Alomantka

Независим дух в зависима среда. Харесва нямото кино, Trampled by Turtles и чанти на Balenciaga. Не обича да я слагат в рамки. Слуша всякаква музика, но обича да открива нови песни по затънтени сайтове.
Известен бета-читател във Fanfiction.net.

Коментирай

13 − седем =

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.