Инди музикални събития

ВАЖНО! Концертът на Lamb се мести в Студио „Орфей“!

Lamb в София - Студио Орфей

Oт EventEase съобщиха, че засиленият интерес към концерта на трип-хоп дуото Lamb на 8 март 2015 г. в София и техническите изисквания за сценичното осветление на бандата са причините, накарали организаторите да преместят събитието в Студио „Орфей“. Новата локация е на бул. “Самоков” 60, зад Интерпред, само на 100 м. от метростанция  ”Жолио Кюри”.

Вече закупените билети не се нуждаят от презаверка!

В момента Lamb обикалят с новия си албум Backspace Unwind” на мащабно световно турне. Преди броени дни приключи гостуването им в Австралия, за където и Andy и Lou споделят, че е било изключително вълнуващо. По-рано през 2014-та те посетиха повечето градове в родната им Великобритания, от където имат и записан документален филм, който загатва на българските фенове какво могат да очакват от предстоящия концерт в София:

Цени на билетите

БИЛЕТИ РАННО ПИЛЕ: 40 лв. /Само в магазин „Яко“ ул. Граф Игнатиев 43/ и на 0886 33 33 67

Онлайн и стандартни билети в мрежата на Eventim.bg /Пикадили, Офис 1, ОМВ, Германос и др./: 45 лв.

За автора

Аватар за Екип на Indie Beaver

Екип на Indie Beaver

Екипът на Indie Beaver (иначе казано, дружинката от шантави инди-бобърчета) е ръководен от желанието за любителско оценяване на различни стилове и жанрове в инди изкуството. Не претендираме за изчерпателност и професионален критичен поглед. Всичко, написано от нас, е на база искреното ни мнение като фенове и потребители.
За нас е удоволствие и привилегия да споделяме инди реалността с теб, читателю!

Коментирай

19 + 4 =

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.