Инди музикални събития

Нещо свежо: Indie неделя в “Аделанте”!

Инди неделя в Аделанте

Ако също както нас обичаш да откриваш нови изпълнители и стилове, препоръчваме ти да се отбиеш през Социален център “Аделанте”, София, на 14-ти юни. Поредната музикална неделя там започва в 20:00 ч.  и ще можеш да изживееш незабравим акустичен лайв с Brian Smith и Peter Piek.

Кой е Brian Smith?

 “Пътуващият романтик” Brian Smith носи свободата в калъф за китара и намира вдъхновение във всяко кътче на света. Brian самоопределя стила си като гео фолк, затова и не е чудно, че звученето е изключително инди и различно във всяка песен. Впечатление правят и емоционалните лирики във всяко парче.

Особено ни допадна “The Future Moving In”, чийто клип е заснет в Скопие, Македония:

Кой е Peter Piek?

Peter Piek е аудио-визуален артист от Лайпциг, Германия.  Владее изкуството да преобразува всичко, до което се докосне,  в поток от идеи. Всяка негова хрумка е изразена в музика, рисуване и писане.

Инди/поп музикалните творби на Peter, които ще чуем в  Аделанте тази неделя, са толкова шарени и изпълнени с артистични иновации, колкото са и платната му с рисунки.

Повече за събитието

Входът е свободен,  но ако музиката ти допадне, ще бъде много готино да пуснеш някой лев в касичките за дарения из пространството, защото, както организаторите казват: “Звукът пътува безплатно, но тези, които го създават – не”.

Накратко, бъди част от инди света на 14-ти юни и не забравяй да се отбележиш в събитието във Фейсбук! :)

Peter Piek - Cut Out the Dying Stuff Обложката на албума “Cut Out the Dying Stuff” на Peter Piek.
Можеш да чуеш и закупиш тавата от Bandcamp.

За автора

Аватар за Екип на Indie Beaver

Екип на Indie Beaver

Екипът на Indie Beaver (иначе казано, дружинката от шантави инди-бобърчета) е ръководен от желанието за любителско оценяване на различни стилове и жанрове в инди изкуството. Не претендираме за изчерпателност и професионален критичен поглед. Всичко, написано от нас, е на база искреното ни мнение като фенове и потребители.
За нас е удоволствие и привилегия да споделяме инди реалността с теб, читателю!

Коментирай

19 + 10 =

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.