Инди музикални събития

Официално! Концертът на Selah Sue няма да е в НДК!

Sellah Sue предстоящ концерт в София, България
Снимка: © Sylvère Hieulle

Потвърдена бе информацията, че предстоящият на 14 май концерт на талантливата белгийка Selah Sue се мести в столичната зала „Универсиада“. Промяната се налага поради новите изисквания от страна на НДК за евакуация и допустим капацитет на Зала 3, където по план трябваше да се проведе събитието.

“Всички билети важат без презаверка, като хората закупили до сега седящи места, ще бъдат настанени в централните седящи сектори на най-добрите редове и места на зала „Универсиада“  – с централна видимост към сцената”, съобщиха организаторите EventEase.

Датата на концерта остава 14-ти май, а вратите отварят точно в 19:30 часа.

Що се отнася до цените на пропуските, билети “Ранно пиле” (40 лв., зона за правостоящи) се продават само в столичния магазин “Яко” на ул. “Граф Игнатиев” №43 или с резервация на тел. 0886 33 33 67.  Можеш да купиш стандартнен билет за правостоящи срещу 45 лв. от мрежата на Eventim.bg – онлайн или от “Пикадили”, “Техномаркет”, “OMV” и др. Предлагат се още пропуски за седящи места в централните сектори B и C на цена 60 лв. Местата във VIP ложата на зала „Универсиада“ са 65 лв.

Selah Sue идва в София, за да представи новоиздадения си албум “Reason”. От 30-ти март “Reason” вече е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. Можеш да закупиш тавата и от iTunes, а също горещо ти препоръчваме да следиш официалното събитие във Фейсбук, за да си в течение с най-актуалната информация около гостуването на изпълнителката у нас.

За автора

Аватар за Екип на Indie Beaver

Екип на Indie Beaver

Екипът на Indie Beaver (иначе казано, дружинката от шантави инди-бобърчета) е ръководен от желанието за любителско оценяване на различни стилове и жанрове в инди изкуството. Не претендираме за изчерпателност и професионален критичен поглед. Всичко, написано от нас, е на база искреното ни мнение като фенове и потребители.
За нас е удоволствие и привилегия да споделяме инди реалността с теб, читателю!

Коментирай

седемнайсет − единайсет =

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.