Игри, томболи и промоции

Победител: двойна покана за концерта на Lamb в София

Спечели 2 билета за концерта на Lamb!

Организаторът на музикални събития EventEase дава на читателите на IndieBeaver.com уникалната възможност да спечелят една двойна покана за концерта на Lamb. Събитието ще се състои на 8-ми март от 20:00 ч, а на него ще бъде представен и актуалния албум на Lamb – “Backspace Unwind”.

За да участваш в томболата за двойната покана, включи се в нашата Фейсбук игра до 1.03.2015 г. и стискай палци да спечелиш.

[EDIT 02.03.2015] Играта приключи! Победител е Irena Mitkova! Молим Irena да се свърже с нас чрез официалната ни Фейсбук страница (лично съобщение)!

 Виж и видео интервюто с Andy и Lou от Lamb,  което беше записано специално от екип на EventEase във връзка с предстоящия им концерт в София на 8-ми март:

За автора

Аватар за Екип на Indie Beaver

Екип на Indie Beaver

Екипът на Indie Beaver (иначе казано, дружинката от шантави инди-бобърчета) е ръководен от желанието за любителско оценяване на различни стилове и жанрове в инди изкуството. Не претендираме за изчерпателност и професионален критичен поглед. Всичко, написано от нас, е на база искреното ни мнение като фенове и потребители.
За нас е удоволствие и привилегия да споделяме инди реалността с теб, читателю!

Коментирай

седемнайсет + 13 =

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.