Инди музикални събития

Отново! 7-часово ONE MAN PARTY на 3 октомври

One Man Party ще се проведе на 3 октомври

Мултиталантливият Иван Шопов отново ще разкрие всичките си творчески лица пред родната публика на 3-ти октомври от 23:00 ч. в ДНК (новото пространство за съвременен танц и пърформанс срещу фонтаните в подлеза на НДК).

През изминалите 6 месеца Иван не спря нито за миг да надгражда върху основата от недостижими музикални дълбини, впускайки се в необикновени пътешествия, артистични експерименти и безспирна работа, работа… Нашето момче навести екзотична Колумбия, мина през любимите Родопи за Trasnsfiguration Festival, посети и Киев, за да се завърне отново „back to the roots“. Артистът споделя, че е впечатлен от развълнуваната колумбийска публика, от високото ниво на продукцията на първия по рода си фестивал за електронна музика у нас (Transfiguration), и че още го държи шокът от близката му среща с терористична групировка в Киев.

Иван още си спомня и първото издание на ONE MAN PARTY у нас през април: „За мен това не беше просто парти, а ренесанс в музикалната ми кариера“, споделя той за EventEase.

Иван с нетърпение очаква нощта на 3-ти октомври: „Мисля, че второто издание ще бъде още по-интересно откъм музика и емоции, за което ще спомогне и новата локация – ДНК! Приготвил съм и солидно количество от новите ми арт проекти, с които да доукрася тази вечер.”

Началото на второто издание на ONE MAN PARTY в София ще бъде дадено още в 23:00 часа, когато Иван Шопов ще открие музикалното пътешествие с авторска ембиънт селекция. Ето какво можеш да очакваш:

  • Диджей сет-а на Иван с музиката на един от най-иновативните и успешни български аудио-визуални проекти, а именно – БALKANSKY. В момента се пече и вторият студиен албум на проекта БALKANSKY LIVE, в който Иван, заедно с Теодосий Спасов и Иво Христов смайват всички със специфичен бленд от дълбок дъбстеп и фолклорни мотиви. Записът се очаква да бъде издаден в началото на 2016.
  • Любимецът на всички дръм-енд-бейс фенове – CООH, който всъщност е първата музикална трансформация на Иван. С нея той си пробива пътя към дебрите на тъмната електронна сцена и загатва на всички, че има сериозни намерения към нея.
  • Краят на тази мултивалентна нощ ще зарадва и техно феновете с уникалната електронна селекция от Drum Kid, с когото нещата стават още по-сериозни и Иван утвърждава  позициите си на един от най-безкомпромисни играчи на сцената у нас.
Билети за събитието

Билети Ранно Пиле с автограф:  Цена 12/15 лв. само в магазин „Яко“ (София, ул. Граф Игнатиев №43) или резервирай на тел. 0886 33 33 67.

Стандартни и Онлайн билети: цена 15 лв. в мрежата на Ticketportal.bg.

ONE MAN PARTY в София е съвместна продукция на Иван Шопов и EventEase. Съветваме те да последваш официалната страница на събитието във Фейсбук, за да не пропуснеш важни съобщения от организаторите.

За автора

Аватар за Екип на Indie Beaver

Екип на Indie Beaver

Екипът на Indie Beaver (иначе казано, дружинката от шантави инди-бобърчета) е ръководен от желанието за любителско оценяване на различни стилове и жанрове в инди изкуството. Не претендираме за изчерпателност и професионален критичен поглед. Всичко, написано от нас, е на база искреното ни мнение като фенове и потребители.
За нас е удоволствие и привилегия да споделяме инди реалността с теб, читателю!

Коментирай

едно × две =

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.