Инди музикални събития

Уникален 7-часов инди електронен сет в София!

Иван Шопов Cooh на сцената

Уникален 7-часов електронен сет очаква българската публика на 4-ти април в Студио “Орфей” в София! Като част от ONE MAN PARTY ще излязат DJ Иван Шопов, Drum Kid, Бalkansky и Cooh. Уловката е, че артистичните персонажи са четирима, а човекът – един!

Иван Шопов от град Троян е диджей, продуцент и художник, който понастоящем завладява целия свят с иновативните си музикални и арт проекти.

БALKANSKY е проектът на Иван, в който заедно с Теодосий Спасов и Иво Христов смайват всички със специфичен бленд от дълбок дъбстеп и фолклорни мотиви. Магическото звучене на кавала на световно признатия Теодосий, съчетано с отнасящите бас и електроника на Иван Шопов, поднесени с красивата визуална обвивка на Иво Христов правят БALKANSKY един от най-иновативните и успешни аудио-визуални проекти, излезли от родната сцена през последните няколко години.

Препоръчваме ти горещо да чуеш хита “Rada”:

Псевдонимът CООH, под който Шопов издава и пуска разтърсващ дръм енд бейс, е първата музикална трансформация на Иван. С нея той си пробива пътя към дебрите на тъмната електронна сцена и загатва на всички, че има сериозни намерения към нея.

Постепенно артистичният му път го довежда до техно музиката, която създава под името Drum Kid, където нещата стават още по-сериозни и Иван затвърждава позициите си на един от най-сериозните играчи на сцената у нас.

Освен всичко това, Иван Шопов е и създател на независимия лейбъл ABCD, който издава както неговата, така и музиката на други млади и талантливи артисти. С над 70 винилови плочи и повече от 300 издадени сингли зад гърба си, той се нарежда до най-успелите български електронни музиканти, а талантът му да твори в толкова различни стилове го прави супер специфичен и любим на всички истински ценители на новаторското електронно звучене.

Билети за събитието

Събитието ONE MAN PARTY в София е съвместна продукция на Иван Шопов и нашите приятели от EventEase.

Билети Ранно Пиле: цена 10/12 лв. само в магазин „Яко“ (Ул. Граф Игнатиев 43) или резервация на 0886 33 33 67.

Стандартни билети: на цена 15лв. в мрежата на Eventim.bg (онлайн, OMV, Picadilly, Teхномаркет и др.)

Повече информация за ONE MAN PARTY, начален час и местоположение можеш да откриеш на официалната Фейсбук страница на събитието.

За автора

Аватар за Екип на Indie Beaver

Екип на Indie Beaver

Екипът на Indie Beaver (иначе казано, дружинката от шантави инди-бобърчета) е ръководен от желанието за любителско оценяване на различни стилове и жанрове в инди изкуството. Не претендираме за изчерпателност и професионален критичен поглед. Всичко, написано от нас, е на база искреното ни мнение като фенове и потребители.
За нас е удоволствие и привилегия да споделяме инди реалността с теб, читателю!

Коментирай

двайсет − 1 =

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.