Инди музикални събития

Dub Phizix и MC Strategy пристигат с Dub FX през юни

Концерт DUBFX София

Информацията за предстоящия концерт на Dub FX в София започва да звучи все по-епично. Научихме, че към най-успешния уличен изпълнител ще се присъединят и други двама новатори на ъндерграунд електронната сцена, а именно DUB PHIZIX и MC STRATEGY.

DUB PHIZIX неуморно премазва стиловите граници в електронната музика. Парчетата му издават, че е изтънчен познавач на добрата дръм енд бейс мелодия. В тях често се намърдват музикални влияния от всички краища на света, а в сетовете си смело миксира пренебрегвани и забравени класики със свеж материал.

На 13-ти юни DUB PHIZIX ще излезе не с кого да е, а с най-верния си съмишленик MC STRATEGY, за който тандем вече е традиция да оставя без дъх българските бас фенове, след незабравимото им участие на Bass Romance през ноември 2013 г. Безспорно един от любимите синове на Великобритания, който в момента е на гребена на вълната, STRATEGY е член на Broke’n’£nglish и е сред основните играчи на английската хип-хоп сцена. Бързите му рими са му спечелили титлата на един от най-добрите фристайлъри на земното кълбо, а отдавна е признат и за един от най-добрите спитъри, излизали някога от Обединеното кралство.

Билети

Ето как стоят нещата и с цените на билетите за това разтърсващо събитие, което ще се състои на 13-ти юни от 22:30 ч. на открито пред “Студио Орфей” на открито в парка на Летище София:

  • Билети “Ранно пиле”: 30 лв./35 лв. (Само в магазин „Яко“ ул. “Граф Игнатиев” 43,  или с резервация на тел. 0886 33 33 67)
  • Онлайн и стандартни билети: 35 лв./40 лв. в мрежата на Eventim.bg (Пикадили, Офис 1, ОМВ, и др.)
  • Билети “Фен Тераса”: 40 лв. в магазин “Яко”, 45 лв. в мрежата на Eventim.bg
  • Билети “VIP Teраса”: 50 лв. в магазин “Яко”:, 55 лв. в мрежата на Eventim.bg

Главен спонсор на събитието е  J&B – уискито, променящо представата за уиски.

За да си в час с новините около концерта, съветваме те да следиш официалното събитие във Фейсбук.

За автора

Аватар за Екип на Indie Beaver

Екип на Indie Beaver

Екипът на Indie Beaver (иначе казано, дружинката от шантави инди-бобърчета) е ръководен от желанието за любителско оценяване на различни стилове и жанрове в инди изкуството. Не претендираме за изчерпателност и професионален критичен поглед. Всичко, написано от нас, е на база искреното ни мнение като фенове и потребители.
За нас е удоволствие и привилегия да споделяме инди реалността с теб, читателю!

Коментирай

четири − 2 =

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.