Инди музикални събития

Мартин Луканов и Mytrip с аудио експеримент в София

Мартин Луканов и Mytrip със събитие в София

Научихме, че на 18 юни от 20:30 ч. “Чешки център София” ще бъде домакин на един аудио експеримент в контекста на пиано-базираната, неокласическа музика и електронния ембиънт, с участието на Мартин Луканов и Mytrip.

Кои са Мартин Луканов и Mytrip?

През 2011 Мартин Луканов (gokkun) и Ангел Симитчиев (Mytrip) записват може би най-меланхоличната си колаборация – мини албумът “Two”. Той се появява само онлайн, като стотното дигитално издание на Abandonment label. Почти година по-късно Alarma Punk Jazz Fest стартират своето 7-мо издание с единственото (досега) концертно изпълнение на тази колаборация.

Оттогава ни делят повече от три години и този път “Чешки център София” e мястото, което ще приюти техните музикални експерименти.

Нещо повече, специален гост на събитието ще бъде проектът BHE (Binaural Headset Experiment) на Симеон Дотков. Неговата цел е да пресъздава изображения чрез звуков синтез и саунд дизайн. BHE e преживяване и аудио интерпретация на сложни геометрични модели и многоизмерни форми.

Нa 18 май нетлейбъл култът Mahorka издаде “Remember” – третия албум на BHE.

Билети и местоположение

  • Билети няма, входът е от 20:30 ч. със свободно избрана от теб сума за дарение.
  • “Чешки център София” се намира на ул. „Георги С. Раковски“ 100, София.
  • За повече информация, съветваме те да следиш официалното събитие във Фейсбук.

За автора

Аватар за Екип на Indie Beaver

Екип на Indie Beaver

Екипът на Indie Beaver (иначе казано, дружинката от шантави инди-бобърчета) е ръководен от желанието за любителско оценяване на различни стилове и жанрове в инди изкуството. Не претендираме за изчерпателност и професионален критичен поглед. Всичко, написано от нас, е на база искреното ни мнение като фенове и потребители.
За нас е удоволствие и привилегия да споделяме инди реалността с теб, читателю!

Коментирай

5 × 2 =

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.