Инди музикални събития

Музикалната нощ NightLive ще започне с театър!

Концерт за френски ключ

От EventEase обявиха, че спектакълът „Концерт за френски ключ“ на сливенския драматичен театър „Стефан Киров“ ще бъде част от програмата на “Нощ на театрите“ в София на 21 ноември. Актьорите Димитър Марков и Августин Демерджиев ще представят своя „концерт“ на NightLive Vol. 2 преди бандите Sofa Surfers и Hidden Orchestra да излязат на сцената на клуб „Mixtape 5“ със своите чисто нови албуми. Събитието започва в 22:30 часа.

„Концерт за френски ключ“ представлява своеобразно надиграване между двамата актьори, които с лекота въвличат всички присъстващи в тяхната игра със смях и емоции. Двама виртуози на сатирата жонглират ловко с шегите на съдбата.

„Какво се случва, когато мъжът играе на табла сам, съпругата му иска сватба като тази на Жулиета, тъщата гони лебедите в езерото, а съседката звъни на вратата с развалена ютия и още нещо наум? Кои ключалки ще отвори френският ключ?“  

Отговори на тези и други въпроси ще откриеш в това пиршество на хумора, което преобръща представите и клишетата за секса и романтиката, залегнали в съзнанието на съвременния човек.

Припомняме, че можеш да закупиш билети „Ранно Пиле“ на цена 15/20 лв. от столичния магазин „Яко“  (ул. „Граф Игнатиев“ 43) или с резервация на 0886 33 33 67. Стандартните и онлайн билети пък вървят на цена 20/25 лв.  в мрежата на Eventim.bg (Пикадили, На тъмно, OMV, Технополис, Билетен център НДК, Арена Армеец и др.).

За най-актуална информация, последвай Фейсбук събитието за NightLive Vol. 2.

За автора

Аватар за Екип на Indie Beaver

Екип на Indie Beaver

Екипът на Indie Beaver (иначе казано, дружинката от шантави инди-бобърчета) е ръководен от желанието за любителско оценяване на различни стилове и жанрове в инди изкуството. Не претендираме за изчерпателност и професионален критичен поглед. Всичко, написано от нас, е на база искреното ни мнение като фенове и потребители.
За нас е удоволствие и привилегия да споделяме инди реалността с теб, читателю!

Коментирай

двайсет + 5 =

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.