Инди музикални събития

Музикалната нощ NightLive ще започне с театър!

Концерт за френски ключ

От EventEase обявиха, че спектакълът „Концерт за френски ключ“ на сливенския драматичен театър „Стефан Киров“ ще бъде част от програмата на “Нощ на театрите“ в София на 21 ноември. Актьорите Димитър Марков и Августин Демерджиев ще представят своя „концерт“ на NightLive Vol. 2 преди бандите Sofa Surfers и Hidden Orchestra да излязат на сцената на клуб „Mixtape 5“ със своите чисто нови албуми. Събитието започва в 22:30 часа.

„Концерт за френски ключ“ представлява своеобразно надиграване между двамата актьори, които с лекота въвличат всички присъстващи в тяхната игра със смях и емоции. Двама виртуози на сатирата жонглират ловко с шегите на съдбата.

„Какво се случва, когато мъжът играе на табла сам, съпругата му иска сватба като тази на Жулиета, тъщата гони лебедите в езерото, а съседката звъни на вратата с развалена ютия и още нещо наум? Кои ключалки ще отвори френският ключ?“  

Отговори на тези и други въпроси ще откриеш в това пиршество на хумора, което преобръща представите и клишетата за секса и романтиката, залегнали в съзнанието на съвременния човек.

Припомняме, че можеш да закупиш билети „Ранно Пиле“ на цена 15/20 лв. от столичния магазин „Яко“  (ул. „Граф Игнатиев“ 43) или с резервация на 0886 33 33 67. Стандартните и онлайн билети пък вървят на цена 20/25 лв.  в мрежата на Eventim.bg (Пикадили, На тъмно, OMV, Технополис, Билетен център НДК, Арена Армеец и др.).

За най-актуална информация, последвай Фейсбук събитието за NightLive Vol. 2.

За автора

Екип на Indie Beaver

Екипът на Indie Beaver (иначе казано, дружинката от шантави инди-бобърчета) е ръководен от желанието за любителско оценяване на различни стилове и жанрове в инди изкуството. Не претендираме за изчерпателност и професионален критичен поглед. Всичко, написано от нас, е на база искреното ни мнение като фенове и потребители.
За нас е удоволствие и привилегия да споделяме инди реалността с теб, читателю!

Коментирай

16 − 9 =