Инди видео

Тъгата на еротиката: Water Liars – “Wyoming”

Water Liars са относително неизвестна, но пък за сметка на това брилянтна американска банда от Оксфорд, щата Мисисипи. Описват музиката си като “магия срещу смъртта”. Стилът  е алтърнатив, а “Wyoming” – сингълът от едноименния албум, излязъл през март 2013 г.

Видеото и танцът към “Wyoming” носят еротично послание, но както текстът на песента, така и очите на танцьорката са изпълнени с тъга – всичко това води до взривоопасна смес от желание и болка, която удря право в душата. Уви, клипът не е популярен в мрежата, затова ние от IndieBeaver счетохме за наш дълг да разпространим мълвата за него.

Очакваме новото EP на Water Liars (някъде в първите месеци на 2014-та), а междувременно можеш да ги чуеш и да си свалиш тяхна музика напълно легално от NoiseTrade.

За автора

Аватар за Екип на Indie Beaver

Екип на Indie Beaver

Екипът на Indie Beaver (иначе казано, дружинката от шантави инди-бобърчета) е ръководен от желанието за любителско оценяване на различни стилове и жанрове в инди изкуството. Не претендираме за изчерпателност и професионален критичен поглед. Всичко, написано от нас, е на база искреното ни мнение като фенове и потребители.
За нас е удоволствие и привилегия да споделяме инди реалността с теб, читателю!

Коментирай

1 × едно =

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.