Инди арт

Влюби се в зимната колекция картички на Юлия Селина!

Фрагменти от сгряваща сърцето зимна приказка – така може да се опише колекцията ръчно рисувани картички, завладяла сърцата на хиляди потребители в Instagram.

Децата се влюбват в приказните герои, възрастните се прехласват по стила на рисуване, а хипстърите… е, хипстърите могат само да завиждат на пуловерите, с които са облечени очарователните животинки на руската художничка-илюстратор Юлия Селина, по прякор Lia.

Самата Юлия нарича творбите си “обикновени рисунки с молив”, първоначално предвидени само за личното й тефтерче и дъщеричката й Алиса. Огромният интерес към рисунките обаче провокира художничката да ги пресъздаде в картички за продажба. Ние веднага бихме си ги поръчали, но са изчерпани навсякъде – към момента ги няма дори в eBay.

Коя картичка ти допада най-много? Остави ни коментар и сподели публикацията, за да донесе усмивки на твоите приятели :)

За автора

Аватар за Екип на Indie Beaver

Екип на Indie Beaver

Екипът на Indie Beaver (иначе казано, дружинката от шантави инди-бобърчета) е ръководен от желанието за любителско оценяване на различни стилове и жанрове в инди изкуството. Не претендираме за изчерпателност и професионален критичен поглед. Всичко, написано от нас, е на база искреното ни мнение като фенове и потребители.
За нас е удоволствие и привилегия да споделяме инди реалността с теб, читателю!

Коментирай

15 − десет =

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.